torsdag 4 oktober 2007

alltså....

så JÄVLA läskigt!
drömde att jag var ute och festade, och blev jättejättejättefull och minns ingenting.
sen vaknade jag upp och kände mig SKITBAKIS och liksom "hmmmm, jag minns inget från igår, hur kom jag hit? vad fan gjorde jag i fredags? fyfan vad jag mår dåligt. pratade jag med danne igår? fan vart var jag?"
osv... det tog aslång tid innan jag fattade att det bara hade varit en dröm och att det inte var söndag, utan att det bara är torsdag haha!
jag hatar att drömma såna drömmar som är så verkliga. speciellt fylledrömmar, ibland kan man ju förfan vakna upp med spritsmak i munnen. sick!

hehehe igår med, dammsög upp bananflugorna, värsta ghostbusters... wheeeen something wrong, in your neighborhood, who you gonna call? GHOSTBUSTERS! hehe
haha sen tänkte jag även att jag var värsta godzilla (fast med en uppsugningsmaskin) som tillintetgjorde hela deras by, och ledarflugan berättade vad dom skulle göra. "RÄDDA ER SJÄLVA!! KVINNOR OCH BARN FÖRST" hahahaha nej väx upp malin.
fast det var kul..
hittade deras bo också, det var göttelötte! fullt med ägg överallt. eller vad nu det var. om det kanske var döda bananflugor? alltså jag vet inte, men det såg skitäckligt ut. så från och med nu ska jag tömma soporna liiiiite oftare!
städa oftare ska jag också göra. fast nu ser det rätt propert ut i köket. gött!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hahahaha!!!
Jag skrattar högt malin
Lina